چند روز پیش خبر فوت آقای نعمتی تو دانشگا پیچید حالا من میخوام از زبون یه شاهد عینی این ماجرا براتون تعریف کنم چون خیلیا سوال داشتن که چه اتفاقی افتاد؟؟؟؟
چند روز پیش این بنده خدا یعنی همون آقای نعمتی از شدت گرما زیر سایه ماشین رفیقشون میخوابن اون طرف هم که خبر نداشته از روشون رد میشه شاهد عینی میگه صدای آقای نعمتی شنیده که ای شاهد عینی بیا مردم شاهد عینی هم دویده و آقای نعمتی به طرز محیرالعقولی از زیر ماشین کشیده بیرون خلاصه جونم براتون بگه که بعدش هم آمبولانس و بیمارستان .....
غروب که میشه یکی از راننده ها پا میشه میره بیمارستان عیادت میگه این مریض ما چی شد؟؟
پرستار هم با خونسردی میگه همون که رفته بود زیر اتوبوس؟؟مرد!!!این راننده بیچاره هم میگه ا ما که نجاتش دادیم خلاصه با کلی ذوق و شوق داشته حرکات آکروباتیکشونو توصیف میکرده که پلیس میاد و ایشونو به عنوان متهم ردیف اول میبره بازداشتگاه اونم زنگ میزنه به شاهد عینی و میگه بدبخت شدیم نعمتی تموم کرد شاهد عینی هم با سرعت مافوق نور این خبر پخش میکنه بعد هم بلافاصله میره غسل میت میگیره
خلاصه همه خیلی ناراحت ومحزون بودن .....
ساعت حدود 1 شب جناب آقای نعمتی که اتوبوس فقط از رو دستشون رد شده بوده مرخص میشن و با شادی میرن خونه شاهد عینی هم دیده دیر وقته دیگه به کسی خبر نداده!!!!!!!!!!! حالا به جای فاتحه بی زحمت برای سلامتیشون دعا کنین
در ضمن استفاده از این فیلم نامه برای کارگردان پت و مت بلامانع است

منم که حساس،وقتی خبر مرگشونو شنیدم اصن یه مدت دپرس بودم...از حرم تا دانشگاه پیاده میومدم تا خاطرات آقا نعمتی یادم نیفته...هیییییی

بوک مارک ها